Volle zaal bij presentatie Caroline Jane Knight

2018-06-09 Caroline Austen Tales officesWat een geweldige presentatie van Caroline Jane Knight gisteren in deMess in Naarden! Haar verhaal over haar leven in Chawton House was inspirerend, leerzaam en… ontroerend. Zij nam ons in een sprankelende reis mee naar de kamers in ‘The Great House’ dat Edward Austen erfde aan het eind van de 18e eeuw. Zij schreef er een prachtig boek over en reist nu rond om Jane Austen liefhebbers een inkijkje te gunnen in haar lega2018-06-09 Caroline Tea Tablecy met onze geliefde schrijfster en de Knight familie. Jane Austen is zelf veel in het huis van haar broer geweest en heeft aan dezelfde tafel gegeten als Caroline jaren deed.

Het allereerste ‘Austen Tales event’ werd goed bezocht. De zaal was vol en na afloop waren er lovende en enthousiaste reacties. Niet alleen over Caroline maar ook over de heerlijk Afternoon tea die werd verzorgd door Britannia Afternoon Teas

Caroline heeft de Jane Austen Literacy Foundation opgericht. Met deze stichting wil zij lezen en schrijven toegankelijk maken voor mensen die een afstand hiertoe hebben.

Kijk ook op de website van Jane Austen.nl. Karin Quint schreef een geweldig verslag van de bijeenkomst.

2018-06-09 Caroline Austen slot2018-06-09 Caroline on stage