Welkom

Altijd al een ver familielid van Jane Austen willen ontmoeten? Kom dan op zaterdagmiddag 9 juni 2018 naar de presentatie van Caroline Jan Knight! Klik hier voor meer informatie.

In 2017 ws het 200 jaar geleden dat Jane Austen op 41 jarige leeftijd overleed. Daarom organiseerde Austen Tales een speciale activiteit: The 200 years Jubilee tea. Maar omdat het zo leuk is om te doen kun je in 2018 ook Jubilee Tea boeken! Kijk voor meer informatie op:

Jubilee tea

 Austen Tales verzorgt lezingen en presentaties over de Engelse schrijfster Jane Austen en haar wereldberoemde boeken Sense and Sensibility, Pride and Prejudice, Mansfield Park, Emma, Persuasion en Northanger Abbey.

Aan de hand van verhalen over het leven en werk van Jane Austen (1775-1817) neemt José Roeken, Austenkenner, u graag mee in de wereld van Austens alom geliefde personages zoals Elizabeth Bennet,  Emma, Henry Tilney, Fanny Price, Captain Wentworth en Mr. Darcy.

Austens uitzonderlijke kijk op de rangen en standen, waarden en normen aan het eind van de 18e eeuw en haar satirische karakterbeschrijvingen en messcherpe analyse van menselijke tekortkomingen boeien al ruim 200 jaar wereldwijd miljoenen lezers.

Austen Tales gunt u een kijkje in het Engelse Regency tijdperk en vertelt u wat u tussen de regels van Austens werk kunt lezen. De verhalen worden in beeld gebracht door middel van fragmenten uit tv- en filmbewerkingen van haar leven en romans.