Laatste nieuws!

Enkele reacties van enthousiaste bezoekers van de presentatie ‘200 jaar Pride and Prejudice’:

“Wat deed je het leuk José, donderdagavond in het Filmhuis! Ik ben gelijk weer begonnen met herlezen, Emma dit keer. En ik ben ook zeker geïnteresseerd in een minicursus over Austen.”

“Ik heb echt genoten van afgelopen woensdag! Wat deed je dat leuk en goed! Van de geringste vorm van nervositeit leek totaal geen sprake te zijn en de passie die je voor Jane Austen hebt, spat ervan af! De tijd vloog om (ik had nog twee uur kunnen luisteren); ik vond het zeer interessant en het sprak zeer tot de verbeelding.”

“Gisteravond een leuke avond gehad in het Theater aan de Brink. De Jane Austen avond van José Roeken was geweldig. Niet alleen voor de echte Jane Austen fans een aanrader. Ook voor scholieren die boeken voor hun lijst moeten lezen kunnen zo een goede kijk krijgen op het leven en werk van Austen. José Roeken vertelt op een enthousiaste wijze en neemt je zó mee het wereldje van Austen in.”

“Mijn dochter en ik hebben genoten van de presentatie en alle filmfragmenten. Het was een mooie avond.”

Austen Tales in Boekblad Magazine

In het nieuwe Boekblad Magazine – vaktijdschrift voor boekhandelaren, uitgeverijen en bibliotheken – staat een artikel over Jane Austen, geschreven door Anouk Altink. Het gaat over de populariteit van Jane Austen anno 2013. Anouk interviewde voor haar artikel Jessica Nash (uitgever bij Atlas Contact), Karin Quint, beheerder van JaneAusten.nl. en José Roeken van Austen Tales.
Lees hier het artikel.

Boekblad magazine artikel december 2013

Radio Interview Austen Tales

Radio interview met José Roeken van Austen Tales in het programma ‘Gooi en Eemland Actueel’ op Radio 6fm, de lokale radiozender voor Laren-Blaricum-Huizen-Eemnes. Te beluisteren door te klikken op de volgende link:
6fm interview 26.10.2013

Austen Tales in Bussums Nieuws

Interview met José Roeken van Austen Tales in Bussums Nieuws. De Prejudice and Prejudice avond van 2 oktober is inmiddels uitverkocht! Op 11 december en 12 december vindt een extra voorstelling plaats, zie agenda.
Krant september 2013

One thought on “Laatste nieuws!

  1. Pingback: Interview Austen Tales op Radio 6fm - JaneAusten.nl

Reacties zijn gesloten.