Woensdag 29 oktober 2014

Inschrijving cursus Jane Austens leven en werk

P&PInmiddels is de cursusgids van de Volksuniversiteit Naarden Bussum verschenen en staat de cursus ‘Jane Austens leven en werk’ online! 

Austen Tales begroet graag iedereen die belangstelling heeft voor het leven en werk van Jane Austen op 3 woensdagavonden 29 oktober, 5 en 12 november 2014. Het beloven mooie avonden te worden vol filmfragmenten en wetenwaardigheden over Engelands bekendste schrijfster en haar zes romans. De sfeer van Regency England van rond 1800 wordt herroepen en er wordt gepraat over prachtige landhuizen, Regencykleding en het sociale verkeer uit die tijd. En natuurlijk gaan we ons verliezen in de mooie verhalen die Jane Austen de wereld gegeven heeft!

Schrijf je snel in!

Online:
Wil je online inschrijven klik dan hier voor alle informatie en het inschrijfformulier.  

Op papier:
Wil je niet online inschrijven dan kun je ook langsgaan bij de Volksuniversiteit. Deze is gevestigd in de bibliotheek, Wilhelminaplantsoen 18 in Bussum. Daar zijn inschrijfformulieren beschikbaar. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur kun je ook persoonlijk inschrijven dan is het kantoor van de Volksuniversiteit geopend.   

Mocht je Austen Tales iets willen vragen over de cursus, neem gerust contact op via de contacpagina.